Blogi

Mikä on Procenter ?

Vihdoin on koittanut päivä jolloin procenter -sivusto on kohdannut päivänvalon !

Procenter Oulu on Äimäraution ja Kemin K-raudan sivusto josta sekä ammattilaisten työpanosta tarvitseva että ammatikseen rakentamisen kanssa työskentelevä löytää avun.

Tavoitteenamme on tarjota sivustoilla kuluttaja-asiakkaillemme tietoa tarjoamistamme palveluista, antaa rahanarvoisia vinkkejä esimerkiksi energiansäästöstä ja myös jatkossa esitellä toteuttamiamme kohteita, minimissään referenssilistauksen muodossa. Näille sivuille lisäämme myös tietoa alan uutuuksista ja tulevista tapahtumista.

Aika monelle asiakkaallemme on yllätys että liikkeidemme palveluihin kuuluvat lähes kaikki kodin remontit. Näin kuitenkin on, vuositasolla teemme noin 100 sisäremonttia ja muutamia kymmeniä ulkopuolisia remontteja yksityisasiakkaillemme. Toiminta-alueemme ulottuu Oulu-Kemi akselista noin 100 km säteelle.

Myös ammattilaiset käyttävät asennuspalveluitamme, esimerkkinä voisi mainita taloyhtiöiden ulko-ovi ja ikkunavaihdot sekä rappukäytäväremontit. Rakennusliikkeille teemme kokonaispalveluina vesieristys/laatoitustöitä, saunapanelointeja ja lauteiden asennuksia sekä monenlaisia muita töitä, isoimpana mainittakoon Ouluun rakennettavien Toppilan Siilojen saunat avaimet käteen ( n. 140 kpl) ja pienimpänä erinäiset koukkuasennukset kerrostalotyömaille.

Pro tarkoittaa ammattilaista, joten toivon että käännyt rohkeasti puoleemme, olitpa ammattilainen joka on ostamassa tuotteitamme tai kuluttaja jolla on remontin tekijät hakusalla !

Oulussa 20.8.2014

Jarmo Antikka
kauppias