Blogi

Kohdeseurantaa tulossa !

Tervehdys Äimärautiolta,

ajattelimme että teitä voisi kiinnostaa minkälaisia remontteja me teemme. Senpä vuoksi seuraamme aina silloin tällöin kohteita jotka ovat parhaillaan menossa.

Seuraava kohde josta tänne kirjoittelemme on Oulussa Puolivälinkankaalla olevat taloyhtiön saunatilat joissa teemme täyden remontin. Lisäilemme tänne kuvia kohteesta ennen, remontin kestäessä ja jälkeen remontin.

Tällaisessa remontissa on aina taloyhtiössä asuvalle hyvä mahdollisuus teettää remontti ja säästää kustannuksissa kun työmiehet ovat jo valmiiksi paikalla ja työmaalle on kerran hoidettu jätteiden poisviennit ja muut työmaan avaukseen liittyvät kustannukset. Myös taloyhtiön osoittama valvoja voi samoin tein aina käynnillään suorittaa valvontakäynnit samoilla kustannuksilla – näin myös taloyhtiö saa tästä kustannussäästöjä.

Joten tarkkaile sivujamme – luvassa on lisää lukemista !