Ammattilaisille

Ammattilainen ostaa ammattilaiselta

Kemissä ja Oulun Äimärautiolla palvelevat K-rautakaupat tarjoavat ammattirakentajille kattavan tuote- ja palveluvalikoiman, joka auttaa projektien sujuvassa läpiviemisessä. 15 henkilön yritysmyyntitiimimme pitää huolen siitä, että tilatut tuotteet ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja kustannustehokkaasti hinnoiteltuja. Palvelemme asiantuntevasti ja yksilöllisesti rakennusliikkeitä, maalausliikkeitä, teollisuutta, kuntasektoria, urakoitsijoita ja kiinteistöyhtiöitä.

Palveleva noutopiha

Noutopihoillemme on rakennettu tarkoituksenmukaiset hallitilat sekä katokset, joiden alla tuotteet pysyvät kuivina ja hyvässä kunnossa. Asiakkaan asiointi noutopihalla on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Asiakkaan niin halutessa suoritamme tilaukselle ennakkokeräilyn, jonka avulla asiakas saa kaikki tarvitsemansa tuotteet nopeasti mukaansa. Yritysasiakkailla on Oulun Äimärautiolla oma sisäänkäynti.

Monipuolinen valikoima

Ammattirakentajan arkea helpottamaan olemme koonneet saman katon alle kaikki rakentamiseen, sisustamiseen ja remontointiin tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Rakennustarvikevalikoimamme on markkinoiden monipuolisin, ja esimerkiksi puu-, levy-, ja terästuotteidemme valikoima kattaa rakentajan erikoisemmatkin tarpeet.

Sisustussuunnittelu loppuasiakkaan toiveiden mukaan

Sisustussuunnittelijamme hoitava uudisrakennusten perusvalikoimasta poikkeavan sisustussuunnittelun suoraan loppuasiakkaan kanssa, jolloin ammattiasiakkaamme resursseja säästyy. Hoidamme asiakkaamme puolesta asukaskohtaisen muutossuunnittelun, määrälaskelmat sekä lisähintalaskelmat, joista laadimme asiakkaalle yhteenvedon. Näin asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella kaikki työmaata koskevat muutokset, jolloin työt on helppo hoitaa huoneistokohtaisesti sovitusti ja aikataulussa. Sisustuspalvelumme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin, mikä helpottaa loppuasiakkaan asioimista. Kysy rohkeasti lisää, niin räätälöidään yhdessä tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Täsmätoimitukset työmaille

Edullisen kuljetuspalvelumme avulla asiakkaamme saa kaikenkokoiset tilauksensa perille toimitettuna. Päätoimialueemme on Pohjois-Suomi, ja tonttitoimituksia hoidetaan päivittäin Pohjois-Pohjanmaalle ja Meri-Lappiin. Määräpäiväreittimme kuljettavat työmaatoimituksia lisäksi Kuusamoon, Kainuuseen, Lappiin ja Raaheen. Ennakkokeräily tekee noutopalvelusta nopeaa, ja huoneistokohtainen keräily helpottaa toimintaa työmaalla. Täsmätoimituksiimme kuuluu myös tarvikkeiden kantaminen kerroksiin.

Työvälineet vaativaan käyttöön

Valikoimamme kattaa vaativaankin ammattikäyttöön tarvittavat työvälineet. Tarjoamme asiakkaallemme esimerkiksi käsi-, paineilma-, ja sähkötyövälineitä sekä runsaasti erilaisia kiinnittimiä ja heloja. Edustamme luotettavia, ammattilaisille tuttuja, vahvoja merkkejä.

Asennukset ammattitaidolla

Asiakkaamme saa meiltä kaikki ostamansa tuotteet myös asennettuna. Palvelumme kattaa erittäin monipuoliset asennustyöt yksinkertaisista pikkutöistä aina mittaviin kylpyhuone- tai kattoremontteihin asti. Tarjoamme asennuspalvelua myös ammattiasiakkaillemme, mutta etenkin kuluttaja-asiakkaidemme keskuudessa asennuspalvelu on suosittua. Voidaksemme tarjota asiakkaallemme nopeita asennusaikatauluja ja korkealaatuisen työnjäljen, teemme yhteistyötä eri alojen luotettavien ammattilaisten kanssa.

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, ota meihin yhteyttä.

Puh.044-7577311