Remonttipalvelut

K-Raudan remonttipalvelun avulla saat kodin kuntoon helposti ja luotettavasti, kokonaispalveluna.

Suunnittelu voidaan tehdä kotona tai myymälässä ja materiaalivalintojen jälkeen voit rauhoittua odottamaan kunnostuksen valmistumista ilman stressiä !

Asennusvaiheessa suojaamme tarvittavat kulkuväylät, toteutamme kunnostuksen huolellisesti ja siivoamme jälkemme, sekä luovutamme työmaan kirjallisesti.

Kutsu suunnittelija kotikäynnille soittamalla palvelunumeroomme 0445500931 tai varaa aika remonttisuunnitteluun suoraan netistä, niin tehdään haaveista totta..

 

Rahoituspalvelut

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-raudan Rahoituspalvelulla! Pienellä kuukausimaksulla toteutat isommatkin hankintasi ja me hoidamme kaiken puolestasi.

Ensimmäisten 6 kk:n laskut ovat korottomia !

Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 10 000 € asti. Isommillekin remonttitarpeille järjestyy tarvittaessa lainaa,jopa 50 000 € asti, kysy lisää myyjältäsi!


Lue lisää rahoituspalvelusta


Hae rahoitusta

Inspiroidu

K-Rauta Pinterestissä


K-Rauta Äimärautio STYLEROOMissa.

Styleroom on sisustuksen verkkoyhteisö, jossa kuka tahansa voi selata sisustuskuvia ja inspiroitua, luoda oman profiilin, tehdä kuva-albumeita omasta kodistaan sekä pitää leikekirjaa muiden jäsenten kuvista.